Väsby läkargrupp

Väsby nya Gymnasium har ett samarbete med Väsby läkargrupp gällande psykisk hälsa för barn, unga och familjer.

Väsby läkargrupp vänder sig till dig som är:

Förälder - Hamnar du i ständiga konflikter med ditt barn/tonåring? Är du orolig över ditt barns/ungdoms skolgång eller umgänge? Upplever du att du inte räcker till som förälder och vill tala med någon?

Ungdom - Är du ofta stressad, ledsen och uppgiven? Känner du dig överdrivet orolig i sociala situationer? Har du svårt att sova? Återkommande magont och huvudvärk?

Barn - Blir du väldigt ledsen när du måste vara borta från dina föräldrar? Känner du dig utanför i skolan? Blir det ofta bråk med kompisarna? Blir andra ofta arg på dig?

Här finns hjälp att få:

Väsby läkargrupp utökar nu verksamheten med mottagning för psykisk hälsa hos barn och ungdomar. Våra KBT-psykologer tar emot barn, ungdomar, föräldrar och hela familjer. Hit kan man vända sig för behandlig, råd och stöd i ett tidigt skede.

Vården är kostnadsfri och det behövs ingen remiss från läkare. Du behöver ej heller lista dig vid vårdcentralen för att boka tid.

För tidsbokning och information ring skolsköterskemottagningen på
08-594 210 40.

www.vlg.selänk till annan webbplats