7 anledningar att välja oss

Hos oss får du de förutsättningar som du behöver för att lyckas med dina studier. Vi ställer höga krav, eftersom vi av erfarenhet vet vad som krävs, för att du ska bli framgångsrik och nå dina mål. Vi vill att du ska stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss kommer du att träffa legitimerade och ämneskunniga lärare. Vi har även 1 lektor och 6 förstelärare på skolan.

7 anledningar till att välja Väsby Nya Gymnasium

1. Engagerade, behöriga och skickliga lärare.
  2. Skola med öppna och ljusa lokaler. I skolan finns gym, dansstudio och multihall.
  3. Lunch lagas i vårt kök och varje dag kan du välja mellan flera maträtter.
  4. Stort elevhälsoteam. Vår speciallärare, kurator, skolsköterska och studievägledare finns på plats varje dag.
  5. Gemenskap. Stor "liten" skola. På VNG går cirka 700 elever.
  6. Samarbeten med universitet, högskolor,företag och idrottsföreningar.
  7. Valfrihet. Vi har ett stort utbud av valbara kurser, till alla program väljer du inriktning inför åk 2 och vi erbjuder fem olika moderna språk.

Elever på Väsby nya gymnasium 2017/2018

Senast uppdaterad: 14 november 2018